Нашите отдели

Технологичен отдел

В областта на пластмасите нашият технологичен отдел има опит в проекти, свързани със стандартни форми, както и с многокомпонентни форми. Имаме опит в подготовката на проекти с различна степен на автоматизация (линейни роботи, 5-осен ABB робот). Използваме високо чувствително устройство за измерване на влага, за да определим съдържанието на влага в материала според спецификацията на производителя. Използваме термокамера за диагностика на електрически, механични и конструктивни проблеми. Чрез проведени семинари и обучения, нашите технически служители са сертифицирани и запознати с новите технологии и иновативни решения за отстраняване на неизправности.

Отдел качество

Нашето мото – Качество чрез компетентност

Екип от специалисти по качеството осигуряват адекватен отговор на проблеми свързани с качеството.

Добре развитите аналитични умения на нашите служители и тяхната компетентност осигурява висококачествено обслужване на нашите клиенти. С нашите хора и налично оборудване ние можем да постигнем най -високите стандарти за качество в автомобилната индустрия.

 

 

 

 

Инструментален участък

В инструменталния участък се извършват дейности по поддръжка на инструментална екипировка. Нашият отдел се състои от двама старши, двама младши матричари и един мехатроник. В участъка се извършват рутинни дейности, по поддръжка и обслужване на шприцформите.  Извършват се още дейности като заваряване, полиране, възстановяване на делителни линии, подмяна на износени елементи и др. Охлаждащите канали на матрицата са под особено внимание. Оборудването е марка ONI, която е един от лидерите в своя сектор. Дебитът на каналите е под периодичен контрол.

Отдел Човешки ресурси

Човешките ресурси  са решаващият фактор за успеха на компанията. Хората са най-ценният ресурс не само защото компанията плаща много скъпо за тях, но и защото хората със своята интелигентност създават други производствени фактори.

„Форез БГ“ изпълнява своята мисия да бъде надежден доставчик от 2016 г. и предлага работни места във вълнуваща динамично развиваща се производствена област на автомобилни компоненти.

Нашите отдели:

  1. Производствен отдел – компетентни служители, осигуряващи производство и доставка на продукти.
  2. Отдел качество – квалифициран екип, осигуряващ и удовлетворяващ специфичните изисквания на клиента.
  3. Технически отдел – специалисти, осигуряващи стабилна производствена технология, поддръжка на машини и форми.
  4. Логистичен отдел – екип от добре обучени служители, които организират доставката до нашите клиенти
  5. Човешки ресурси и финанси

Имаме 60 служители като 45 от тях работят във Forez повече от 2 години. Всички те са много добре обучени и прилагат това в работата си. Инвестирайки в нашите работници чрез обучения, ние повишаваме тяхното професионално развитие. Обученията са вътрешни и външни от квалифицирани експерти и преподаватели.

Факторите, които залагаме при мотивация на персонала:

– Сигурност на работното място

– Възможност за обучение и квалификация

– Взаимовръзка с ръководството

– Добри отношения в екипа и екипна среда

– Лично удовлетворение от важността и качеството на работата.

Мотото е: “Организирана работа в екип“!

Сплотеният екип и лоялността са основната сила, която трябва да имаме на наша страна, за да живеем по-пълноценно и щастливо, затова организираме дейности на открито сред природата, засаждаме дръвчета, организираме велопоходи.

През изминаващата 2021г. проведохме изкачване на връх Мусала, поход до Рилските езера, посетихме красиви водопади около град Елена, както и много други красиви места сред природата.

Сред грижите за персонала са подсигуряване на служебен транспорт и кетъринг!

„Мотивирането на служителите да работят с пълния си потенциал е основната предпоставка за успешното управление.“
– Ералдо Бановац, хърватски автор и професор

 

Ние използваме "бисквитки" на нашия уеб сайт. "Бисквитките" са файлове, които се използват за измерване на функционалността на сайта, персонализиране на съдържанието на сайта, за да ви помогнат да се радвате на нашия сайт. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с това. Повече информация >