Отдел Производство

Цехът за производство на пластмасови изделия е разположен на площ от 2 000 м².

Имаме 14 машини, повечето от които са ARBURG от 50 до 500 тона /двете петстотин тонни машини са уникални за България/, 3 машини Engel и 1 машина Battenfeld 500 тона, като тази машина разполага с 5 осен робот. Всички машини са оборудвани с триаксиални роботи за извличане на части от форми.

За сушене на гранули се използват енергийно ефективни сушилни MORETТO,  MOTAN, PIOVAN и WITTMANN.

Специализирани сме в производството на инженерни и сложни детайли за автомобилната индустрия.

Осигуряваме необходимите тестове на готовата продукция. За целта използваме 3D измервателна машина,

Работим с материали: PA, PA 6, PK, PBT, PP, POM, POM – H, PC – ASA и други инженерни пластмаси.

Използваме две ERP системи – производствена и складова. И двете системи работят в синхрон, което ни позволява да намалим използването на хартия необходима за производствената документация и инструкции за работа.

От самото начало е въведена и системата 5S. При постъпване на работа всички служители преминават обучение. Имаме въведено почасово почистване на машините и ежесменни 5S одити.

Техническия отдел освен симулационните програми, разполага и с термо камера за по-добър анализ и контрол на протичащите процеси по време на шприцване. От края на 2021 г. развиваме технологията за тампопринт печат върху готовите детайли.

Сложните технологични параметри и цикли, настройките на роботите, машините и периферията се извършва от добре обучен и квалифициран персонал, който е преминал много обучения за достигане на високи нива, които да покрият изискванията за стандарт в автомобилната индустрия.

Нашите ценности са:

  • Задоволяване изискванията на клиента.
  • Изработваме сложни детайли с високо качество, като следим и поддържаме системи за управление на околната среда.
  • Предлагаме пълен пакет от услуги.
  • Обучение на персонала.
  • Поддържане на добър екип чрез, срещи, семинари и групови занимания.
  • Грижа за хората – специално подбрано осветление, което да не дразни очите, подбрани цветове в производственото хале отново с цел грижа запазване на добро зрително здраве, климатизация на производствените халета, кетъринг, работните дрехи и лични предпазни средства, съблекални отговарящи на всички високи изисквания, транспорт и други придобивки.

Нашето ноу-хау е постоянното надграждане знанията и уменията на нашите служители!

 

 

Ние използваме "бисквитки" на нашия уеб сайт. "Бисквитките" са файлове, които се използват за измерване на функционалността на сайта, персонализиране на съдържанието на сайта, за да ви помогнат да се радвате на нашия сайт. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с това. Повече информация >